Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (7.78 secunde)
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Galeria "La Bonbonnire" este situata, langa Cazino, la capatul strazii care duce la teatrul Ariston unde a avut loc festivalul.
De multi ani, este actrita la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti. Fisa artistica - Teatrul de Stat Oradea - Alex in POVESTE NETERMINATA de Alecu Popovici, 1971, r.Dorel Urlateanu - Sanda Albu in OMUL CARE ...
In luna martie cand Teatrul de Animatie Tandarica aniverseaza 68 de ani de la primul spectacol, pregatim "un martisor" mai special pentru cei mici.
On Air Music Awards va avea loc in data de 15 aprilie la Teatrul National din Bucuresti, premiind toate categoriile de profesionisti care activeaza in Industria Muzicala Romaneasca, intr-un spectacol grandios, la standarde internationale. ... http://www.eventim.ro/ro/bilete/on-air-music-awards-bucuresti-teatrul-national-310720/event.html.
Comedia, din distributia careia fac parte nume mari ale teatrului romanesc - Claudiu Bleont, Sebastian Papaiani, Ion Chelaru si Bogdan Uritescu - se joaca in Bucuresti, pe 22 aprilie, de la ora 19.30, la Teatrul de Comedie.
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Radu Gheorghe Data: 9 Mai 2013, 19:00 Teatrul: Teatrul Foarte Mic Tip piesa: piesa de teatru / Oras: Bucuresti (Bucuresti)
Teatrul German de Stat participa la un spectacol comun al teatrelor minoritatilor germane, la Sibiu Teatrul German de Stat Timisoara participa luni, 17 mai, de la ora 19, la spectacolul sustinut impreuna de teatrele minoritatilor germane din Romania si Ungaria pe scena Teatrului National "Radu Stanca" din Sibiu.
150 de minute Productie noua a Festival d‘Aix-en-Provence In coproductie cu Opera national du Rhin, La Monnaie / De Munt de Bruxelles, Teatrul Bolsoi din Moscova si Grand Theatre de Genčve.
Nu e nevoie sa explicam aici si de aceea nici n-o vom face, de ce doamna Oana Pellea este un om care inseamna mult in teatrul romanesc, valoare care ar fi existat indiferent ce nume de familie ar fi purtat aceasta actrita.
Pentru fiecare spectacol "Richard al II-lea" jucat la Teatrul National, primea 500 de euro. ... Pentru regia unui spectacol la Teatrul Nottara sau la Bulandra, primea, cu ceva ani in urma, 2.200 de euro.
Amintesc de "Spiritul de familie" de la Teatrul de Comedie, cu actorii de aici, sau de productia independenta "Fa-mi loc", cu Medeea Marinescu si Marius Manole.
Teatrul Metropolis te rasplateste pentru fidelitate si te premiaza in luna indragostitilor! Vino la spectacolele Teatrului Metropolis in perioada 14-28 februarie si intri automat in concursul care iti garanteaza premii oferite de Gaudi Bistro situat in imediata vecinatate a teatrului (Str.
Teatrul lui Dyonisos; Teatrul lui Herodes Atticus. Program: aprilie-septembrie zilnic 8.00-19.00, octombrie-martie 8.00-14.30. 1. Parthenonul de pe Acropole.
Piscina cu o rata de cauciuc imensa pe Teatrul National din Bucuresti - poza care a devenit virala Teatrul National din Bucuresti a fost in renovari timp de 4 ani, pentru a fi readus la forma si aspectul din 1973.
Cristiana vine totusi destul de des pe plaiurile mioritice pentru ca are o colaborare excelenta cu Teatrul Metropolis. Vedeta este astazi actrita la Teatrul Metropolis Aceasta joaca in piesa Floare de cactus”, prestatie pentru care a fost premiata.
Teatrul Metropolis si Asociatia Info-Cons in parteneriat cu Secretariatul General al Guvernului, Consiliul General al Municipului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va invita duminica, 24 ianuarie 2016 ora 17:00 la lansarea Campaniei O 9 atitudine pentru cultura, ce va avea loc in incinta Teatrului Metropolis.
Trei ani mai tarziu, in 1906, Casinoul comunal sau Bufetul de la Bulevard, devenit ulterior Teatrul din Parc sau Teatrul comunal, era receptionata.
La Matinalul Smart FM de azi, Marius Tuca a vorbit si despre Teatrul de Vara din oras, inca nefunctional, si despre insuficienta locurilor de cazare din oras. Artistii vin si joaca pe scena teatrului-bijuterie -Teatrul National Stefan Iordache - si dupa spectacol pleaca inapoi, acasa!
google-analytics.com